Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.09.2020
Venkovní lucerny - nově naskladněno
Lucerny - malé, střední i velké ... velmi oblíbená zahradní či interiérová dekorace. Jsme rádi, že jsme ve spolupráci s naším francouzským partnerem r... číst celé
17.07.2020
Praktický skládací kovový nábytek
Chceme pro vás to nejlepší a pokud možno co nejširší sortiment související s domácností a zahradou. Aktuálně stále frčí letní produkty, a tak pro vás ... číst celé
12.06.2020
Léto 2020 v barvě bordó
Letní doufejme teplé a slunečné dny jsou za dveřmi. Pokud ještě nemáte vyřešeny záležitosti týkající se vybavení zahrady, možná se necháte inspirovat.... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.08.2020 Interiér
Vzkaz, který potěší
Interiérová dekorace, která je jedinečná v tom, že je jen na vás, co z ní resp. s ní vytvoříte. Svítící tabulky s písmeny jsou oblíbeným dárkem, který... číst celé
15.05.2020 Zahrada
Dokonalé slunečníky
Slunečníky a zahradní posezení - to je spojení, které funguje dlouhá léta, tak proč to měnit. Moderně řešené slunečníky mají výhodu v tom, že spojují ... číst celé
26.03.2020 Zahrada
Stínící plachty proti slunci
Stínící plachty proti slunci jsou moderním designovým řešením zastínění. Ještě jste o nich neslyšeli? Tak to je rozhodně chyba. Jedná se o skvělou alt... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Doprava zdarma nad 2000 Kč

 

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Intensun s.r.o. se sídlem Jindřicha z Lipé 120, 470 01 Česká Lípa, IČ 28686659, zapsaná v OR, vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 26855 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vzkaz, který potěší
07.08.2020 Interiér
Vzkaz, který potěší
Interiérová dekorace, která je jedinečná v tom, že je jen na vás, co z ní resp. s ní vytvoříte. Svítící tabulky s písmeny jsou oblíbeným dárkem, který... číst celé
Dokonalé slunečníky
15.05.2020 Zahrada
Dokonalé slunečníky
Slunečníky a zahradní posezení - to je spojení, které funguje dlouhá léta, tak proč to měnit. Moderně řešené slunečníky mají výhodu v tom, že spojují ... číst celé
Stínící plachty proti slunci
26.03.2020 Zahrada
Stínící plachty proti slunci
Stínící plachty proti slunci jsou moderním designovým řešením zastínění. Ještě jste o nich neslyšeli? Tak to je rozhodně chyba. Jedná se o skvělou alt... číst celé
Designové a luxusní nástěnné hodiny
Designové a luxusní nástěnné hodiny
Jaké hodiny vybrat do moderních interiérů? Odpověď se přímo nabízí. Designové, luxusní, zkrátka takové, které vhodně zapadnou do prostředí, ve kterém ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Provozovatel eshopu

Intensun s.r.o.
Jindřicha z Lipé 120
470 01 Česká Lípa
IČO: 286 86 659
DIČ: CZ28686659

Kontakty
Rychlý kontakt
Rychlý kontakt
(Po-Pá, 8-15 hod.)
Babatum.cz - vše pro byt a dům
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.