Využijte výhodného nákupu. Nezdražujeme. U produktů, které máme skladem, zůstávají ceny roku 2021! Pouze do vyprodání zásob.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
06.05.2022
Letní novinky pro sezonu 2022
Vážíme si vaší důvěry a proto neustále pracujeme na obnově a rozšiřování sortimentu, který můžete v našem eshopu objednávat. Na konci dubna jsme proto... číst celé
18.03.2022
Zpětný bonus pro firemní zákazníky - prodlouženo
Pro firemní zákazníky nabízíme možnost speciální akce ve spolupráci s B2B portálem Merxu.com. V současné době zde běží akce na zpětný bonus ve výši 50... číst celé
14.01.2022
Zahradní nábytek za ceny roku 2021
Všude okolo nás slyšíme, jak se zdražuje. Bohužel realita je taková, že kromě energií se zdražují i další věci. Nejinak tomu je u zahradního nábytku, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.08.2020 Interiér
Vzkaz, který potěší
Interiérová dekorace, která je jedinečná v tom, že je jen na vás, co z ní resp. s ní vytvoříte. Svítící tabulky s písmeny jsou oblíbeným dárkem, který... číst celé
15.05.2020 Zahrada
Dokonalé slunečníky
Slunečníky a zahradní posezení - to je spojení, které funguje dlouhá léta, tak proč to měnit. Moderně řešené slunečníky mají výhodu v tom, že spojují ... číst celé
26.03.2020 Zahrada
Stínící plachty proti slunci
Stínící plachty proti slunci jsou moderním designovým řešením zastínění. Ještě jste o nich neslyšeli? Tak to je rozhodně chyba. Jedná se o skvělou alt... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Doprava zdarma nad 2000 Kč

 

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Intensun s.r.o. se sídlem Jindřicha z Lipé 120, 470 01 Česká Lípa, IČ 28686659, zapsaná v OR, vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 26855 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vzkaz, který potěší
07.08.2020 Interiér
Vzkaz, který potěší
Interiérová dekorace, která je jedinečná v tom, že je jen na vás, co z ní resp. s ní vytvoříte. Svítící tabulky s písmeny jsou oblíbeným dárkem, který... číst celé
Dokonalé slunečníky
15.05.2020 Zahrada
Dokonalé slunečníky
Slunečníky a zahradní posezení - to je spojení, které funguje dlouhá léta, tak proč to měnit. Moderně řešené slunečníky mají výhodu v tom, že spojují ... číst celé
Stínící plachty proti slunci
26.03.2020 Zahrada
Stínící plachty proti slunci
Stínící plachty proti slunci jsou moderním designovým řešením zastínění. Ještě jste o nich neslyšeli? Tak to je rozhodně chyba. Jedná se o skvělou alt... číst celé
Designové a luxusní nástěnné hodiny
Designové a luxusní nástěnné hodiny
Jaké hodiny vybrat do moderních interiérů? Odpověď se přímo nabízí. Designové, luxusní, zkrátka takové, které vhodně zapadnou do prostředí, ve kterém ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Provozovatel eshopu

Intensun s.r.o.
Jindřicha z Lipé 120
470 01 Česká Lípa
IČO: 286 86 659
DIČ: CZ28686659

Kontakty
Rychlý kontakt
Rychlý kontakt
(Po-Pá, 8-15 hod.)
Babatum.cz - vše pro byt a dům
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz